Followers

keshe

Wednesday, March 30, 2011

Március 25, 2011


Ne hagyjátok hogy bárki is eltérítsen célotoktól, különösen miután ilyen nagy utat tettetek meg, amikor már a siker kapujában álltok.

Nem fogtok csalódni. Minden a befejezéséhez közeledik és teljes készenlétben állunk, hogy akcióba lépjünk.




SaLuSa Üzenetei, Március 25, 2011



Ne hagyjátok hogy bárki is eltérítsen célotoktól, különösen miután ilyen nagy utat tettetek meg, amikor már a siker kapujában álltok. Lineáris idővel mérve is nagyon kevés idő van hátra és még a hátramaradt idő is egyre gyorsabbodik. Ahogy egyre több energia éri a Földet, tudatossági szintetek növelésére is egyre több lehetőség kínálkozik. A Fény ereje egyre növekszik és az alacsonabb vibrációk rohamosan alakulnak át, amire még nem volt példa. Egy fajta várakozással van telve a levegő, ami tisztán mutatja, hogy a változások folyamatban vannak. Nem fogtok csalódni. Minden a befejezéséhez közeledik és teljes készenlétben állunk, hogy akcióba lépjünk.



Japán ugyan aggodalomra ad okot, de az azonnali veszély csökkent és azt reméljük, hogy nemsokára minden irányítás alatt lesz. Ami történt az leckeként szolgál az Emberiségnek, hogy megkérdőjelezzék a Nukleáris Hatalom további használatát. Bőséges tiszta energia vesz titeke közre és áll rendelkezésetekre, ami minden szükségleteteket ki tudja elégíteni. Az emberek áhítják a változásokat de csak kevesen tudják, hogy ingyenes energia létezik és használata már bizonyított. Évekkel ezelőtt be lehetett volna vezetni, de készakarva meg volt tőletek tagadva annak használata. Az igaznak megfelelően sok találmány ami a társadalom javára vált volna, vissza volt tartva. Ez mind meg fog változni mihelyt megérkezünk a Földre és minden olyan új technológiát megosztunk veletek ami kielégíti szükségleteiteket.



Nem tartjátok különösnek, hogy az elmúlt évszázad alatt az útközlekedés vajmi keveset változott, míg más területeken számottevő technikai haladást értetek el? Ugyanakkor számos találmány egy új tiszta, környezetkímélő működést kínál összehasonlítva mostani gépeitekkel? Elismételjük újra Kedveseink, hogy nem engedélyezték, hogy javatokat képezzék ezek az új találmányok, de mi biztosítani fogjuk azt, hogy az ehhez hasonló felfedezések mindenki számára elérhetőek legyenek, bárki is szándékozik kifejleszteni vagy ajánlkozik fel azok gyártására. Természetesen saját műszereinkkel is megismertetünk titeket, sőt a robotfelépítésűeket kimondottan ki fogják vívni tetszésetek. A szándék sosem volt az, hogy életetek legjobb részét, robottal töltsétek és a jövőben azon lesz a hangsúly, hogy képesek legyetek bármennyi időt saját ügyességetek kifejlesztésére szentelni. Unalmas munkák nem fognak többé emberi felügyeleteket kívánni, kivételt ezalól talán csak a számítógép szakemberek fognak képezni, akik figyelni fogják a gépek működését.



Segítünk nektek gyorsan a jövőbe haladni, hogy behozzátok az elveszett időt. Visszatértek a Mennybemenetelhez vezető ösvényre, sőt túlszárnyaljátok azt. Mi már ezt a kényelmes életet éljük és biztosíthatunk titeket, hogy teljesen normális egy könnyű és kényelmes életet kialakítani magatoknak. Idővel a tanulás is leegyszerűsödik és hatékonyabbá válik, nagyon kevés időt vonva el tőletek. Ez részben annak lesz köszönhető, hogy új fogalmakkal ismertetünk majd meg titeket, aminek eredményeként nem fog kelleni órákat tanulással tölteni. Majd meglátjátok, hogy milyen egyszerűen lesztek képesek információk beprogramozására. Azok számára akik szomjazzák a spirituális tudást, fennséges gyógyító és tudás templomok fognak állni rendelkezésre más bolygókon. Az Arktúriusz egy ilyen civilizációt képvisel, kik jeleskednek ezen a területen és a legcsodálatosabb fény és kristálytemplomokkal rendelkeznek, amik szinben felülmúlják minden elképzelésetek.



Az életetek a Földön annyira más lesz és annyira teljes, hogy hamar elfelejtitek a távoli múltat. Valóban, néhányan már a jövőre koncentráltok és azt veszitek észre, hogy kivontátok magatokat a múlt eseményeiből. Idővel az összes olyan tapasztalatot magatok mögött hagyjátok, amik az alacsonyabb dimenziókban tartanak titeket, hisz miután a leckéből tanultatok, már nem veszitek hasznát nekik. Minden tapasztalat mögött fejlődésetek gyarapítása áll, és beutazhatjátok a Galakszist keresvén mindazt, ami gyarapítja megértésetek. Sosem fáradtok majd bele az utazásba, ami kielégítéssel fog eltölteni titeket. Találkozni fogtok rendkívül érdekes életformákkal, de egyhamar rá fogtok döbbenni, hogy a méret és forma ellenére hozzátok hasonlóan, ők is ugyanahhoz a Forrás felé tartanak fejlődésben.



Most egyenlőre még lekötnek titeket a földi dolgok és amíg az út nem lesz tiszta, nem fogtok tudni teljes békességet találni. Miután a tisztításokra sor kerül, kezdhettek majd egy csodálatos jövő felé koncentrálni és felkészülhettek felemelkedni a magasabb dimenziókba. Mintha egy álom válna valósággá, ami magával hozza az ígéretet, hogy kiszabadultok egy nagyon intenzív tapasztalalási periódusból, ami bizony sokszor kimondottan kényelmetlennek bizonyult. De mindez spirituális megértéseteket növelte oly módon, melyre nem lett volna képes semmilyen más megtapasztalási forma. Ennek ellenére itt álltok készen előremozdulni, és a történtek ellére semmi kár nem esett bennetek. Szerencsére az érzelmi megrázkódtatások nem tartanak soká és a gyógyulási folyamat is gyors lesz.



Földi Szövetségeseink bizonyos lépései arra engednek következtetni, hogy van némi lehetőség eredményt elérni az elkövetkező két hónapban. Ez az összes amit mondhatunk, mert a végkimenetel azoktól függ, akik felett nincsen irányításunk, bár a Fény Magasabb Tanácsának felhatalmazásával, hatáskörünk van bizonyos dolgokra. A Fény a siker kulcsa és az emberiség minél több fényt tud küldeni, felajánlani, annál gyorsabb lesz maga az eredmény is. Akkora hatalommal rendelkeztek és mégsem tudatosítjátok, hogy mire is vagytok képesek és ahogy felemelkedtek rajtatok fog állni, hogy hatalmatokkal ne éljetek vissza. Minden segítséget meg fogtok kapni, hogy megértsétek felelősségetek amivel a többiek felé tartoztok. Miután felemelkedtetek, egész egyszerű lesz számotokra Galaktikus Lényekké válni, teljes irányítást élvezni az erőteljes teremtő hatalmatok felett.



Teremtők vagytok, de általában beletart némi időbe amíg az eredmény megmutatkozik és talán fel sem fogjátok, hogy kezetek van benne. A múltban mindaz amit teremtettetek inkább a tömegtudatosság vágyaiban mutatkozott meg jobban, amik meghatározták jövőtök. Ez vezetett titeket ide ahol most vagytok, a különbség csupán az, hogy mostanra a Fény olyan jelentőségtelesen megnövekedett, hogy átvette a vezető erőt a Földön. Várakozással telien nézünk elébe eltörölni minden olyan energiát, ami még a régi rendből maradt hátra. Az új és a régi semmilyen módon sem harmonizálnak egymással, ez vezetett ahhoz a káoszhoz is amit most tapasztaltok. Ám mindez rövid életű lesz, mert az új energiák már formálják jövőtöket.



SaLuSa vagyok a Szíriuszról és arra kérünk benneteket, hogy minden lehetséges módon támogassátok a Fényt. Ha így tesztek hozzájárultok ahhoz, hogy mihamarabb kapcsolatot teremtsünk veletek. Köszönjük türelmetek.



Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey,




Website: www.treeofthegoldenlight.com  
Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com




The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on




















No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/