Followers

keshe

Tuesday, March 1, 2011

Február 28, 2011


“…Bár kísértést érzünk azt mondani, hogy egyszerre csak egy dolgot várjatok, de számos esemény úgy látszik azonos időn belül érik be. Ezért nagyon is valószínű, hogy egész események sorozata veszi kezdetét, viszonylag rövid időn belül.

Nem mindig tudjuk pontosan megadni azt amit akartok, mivel egy nagyobb terv szerint dolgozunk, amit követnünk kell. De veletek együtt figyelemreméltó erőt képviselünk és mégis egyedüli fegyverünk maga a Szeretet és a Fény.

Semmi sem fogja meghaladni képességetek és minden ama csodás harmóniának lesz a hírnöke, ami a magasabb dimenziókban létezik.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és reméljük felfogtátok, hogy micsoda csodás lehetőség kínálkozik számotokra az eljövendő Mennybemenetellel…”




SaLuSa Üzenetei, Február 28, 2011


Jelenleg a Közel-Keleti kép nem mutat valami csodás képet és sok lélek akár élete árán is békét kíván hozni vidékükre. Tudjátok, hogy azok akik életüket áldozzák fel, tudatalattilag beleegyezésüket adták ebbe és áldozatuk felemelik őket a magasabb Fénybe. Szerencsére erőfeszítésük nem veszik kárba és így vagy úgy, a sötét esküvők el lesznek űzve. Már egy jó ideje nyilvánvaló volt, hogy a nyugtalanság fokozódni fog, ami végül bukásukhoz vezet. Mihelyt felismerik, hogy az emberek hatalma képes nagy vonalú változásokat előidézni, egyik kormány sem fogja magát biztonságban érezni. A Fény egyre csak gyűjti lendületét és beteljesíti az emberek vágyát. Ezért minden ok meg van rá, hogy kérlelhetetlenül a teljes győzelemre törekedjetek, mert tietek lesz a siker.


Bár kísértést érzünk azt mondani, hogy egyszerre csak egy dolgot várjatok, de számos esemény úgy látszik azonos időn belül érik be. Ezért nagyon is valószínű, hogy egész események sorozata veszi kezdetét, viszonylag rövid időn belül. A dolgok a javatokra alakulnak és ez az év egészen biztosan a meglepetések éve lesz. Minden kellemetlenségért kárpótolva lesztek. Persze lehet némi kavarodásra számítani, ám fogjátok ezt fel szabadságotok áraként. Koncentráljatok mindazon juttatásokra, amiket a változások hoznak és fogadjátok el, hogy erre nem kerülhet sor anélkül, hogy életetekre komoly befolyást ne gyakorolna. Vigyázunk rátok és ott ahol könnyíteni tudunk szituációtokon, azt megtesszük.


Emlékezzetek arra, hogy ismerjük gondolataitok és megkaptuk imáitok és tudatossági szintetek kollektívan fel van jegyezve. Ez lehetőséget biztosít számunkra, hogy felügyeljük előrehaladásotokat és segélykérelmeitekre válaszoljunk. Nem mindig tudjuk pontosan megadni azt amit akartok, mivel egy nagyobb terv szerint dolgozunk, amit követnünk kell. De veletek együtt figyelemreméltó erőt képviselünk és mégis egyedüli fegyverünk maga a Szeretet és a Fény. Ez az egyedüli dolog ami ellen a sötét összeesküvőknek nincs ellenszerük, bár próbálják figyelmeteket elvonni megfélemlítésen és félelmen keresztül. Mostanra már eleget tanulhattatok módszereikről ahhoz, hogy ignoráljátok őket és semmi módot ne adjatok számukra, ami által energiátokat átadnátok nekik. Erejük még nem ernyedt el, de nagyon gyorsan fogy idejük. Mint mindig, most is tisztában vagyunk szándékukkal, így semmilyen meglepetéssel sem tudnak előrukkolni. Akár meg is adhatnák magukat most és hagyhatnák, hogy a jövő a Mennybemenetel tervei szerint öltsön formát, mert semmi sem akadályozhatja azt meg.


Meg van annak már több ezer éve is, amikor a Fény Erői ekkora mennyiségben gyülekeztek össze a Földön. Ez természetesen összhangban van az Isteni Tervvel és mint ahogy arról már értesültetek, sok köztetek levő fiatal, kimagasló képességgel és megértéssel bír. Nem könnyű számukra a régi módszerbe beilleszkedni és valójában azért vannak veletek, hogy ezt a régi módszert megregulázzák. Hallgassátok őket figyelemmel, mert sok mondanivalójuk van számotokra amiből tanulhattok.


A Földön lévő káoszt a természet sínyli meg és hosszú idő lefolyása alatt, sok faj pusztult ki. Bár teljes veszteségről nem beszélhetünk, mivel képesek vagyunk az állatokat átszállítani más bolygókra, hogy folytassák evolóciójukat. Genetikai módosításokat is végzünk ha ez szükséges, hogy alkalmazkodni tudjanak az új bolygóklímához. Néhány esetben az állatok befejezték Földi ciklusukat és szabadon vannak bocsájtva úgymond. Ez történt a dinoszauroszokkal is. Bár erre nem figyelnek fel gyakran, ám a fajok elég gyakorisággal cserélődnek a Földön, alkalmazkodva az emberek és a Föld szükségleteihez. Ez rátok is vonatkozik, hisz nem olyan régen mint Homo Sapiens-ként lettetek honosítva a Földön, hogy egy sokkalta másabb emberi típusnak adjunk teret. Idővel ezek a dolgok részletesen el lesznek magyarázva és megismeritek az igazi kapcsolatot köztünk és köztetek. Sokkalta körülményesebb mint ahogy azt gondolnátok, több ezer évet ölel át.


Ahogy egyre közelebb kerültök a magasabb dimenziókhoz, értékelni fogjátok tudni a teremtés szépségét, aminek rejtett ereje, mindig is bennetek lakozott. Némely esetben látomásotok volt, hogy mire is vagytok képesek és próbáltátok ama képet megvalósítani mostani dimenziótokban. Próbálkozásotoknak ugyan volt némi sikere és legbelül a lelketeket “megérintette” az idea, de nem voltatok képesek teljes kifejezésre juttatni azt. Ámde miután felemelkedtek, sokkal könnyebbé válik minden és teremtésetek Fényből lesz. Semmi sem fogja meghaladni képességetek és minden ama csodás harmóniának lesz a hírnöke, ami a magasabb dimenziókban létezik. Továbbá, mindent a tudatosság élete hat át, ami nemcsak, hogy képessé tesz titeket kommunikálni az állatokkal, de minden egyéb élő teremtménnyel is, mint például a növényekkel. A Földön található minden növénynek van tudatossága és minden őket körbevevő energiára reagálnak. Nem ismeretlen számotokra, hogy néhányan beszélnek növényeikhez és azt veszik észre, hogy ennek hatására egyre gyönyörűbbek és egészségesebbek lesznek.


Az élet teljesen más lesz mint amilyen most, egy folyamatosan boldog és örömteli eseménnyé válik. A rátok nehezedő követelések megszűnnek és nem lesz helye semmilyen lélekölő, unalmas munkának. Minden csupa izgalommal és folytonos Fénnyel és Szeretettel fog titeket feltölteni. Legfőképp, mindig teljesen energetikusnak érzitek majd magatokat és nem lesztek fáradtak vagy álmosak, ami most életetek normális része. Mivelhogy energiátok folyamatosan pótolva lesz, nem lesz szükség hosszú alvásperiódusokra sem. Persze pihenhettek, de testeteknek - mivel a magasabb dimenzió része lesz - nem lesz szüksége hosszú és rendszeres energiafeltöltésre. Tehát Kedveseink, olyan sok minden van ami rátok vár, mely megér bármilyen fáradtságot, hogy felkészítsen titeket a mindent megérő Mennybemenetelre.


Hagyjátok, hogy pompás változások jöjjenek a Mennybemenetellel, természetesen nem egyszerre, hanem az evolúciótok folyamataként, mely soha meg nem áll. A kettőség csupán az alacsonyabb vibrációk eredménye, ahol az anyag annyira tömény és kemény, hogy bevonzhatja azt is amit úgy hívtok: szennyeződés. Ezek betegségek formájában jelennek meg, amik nem képesek létezni a magasabb vibrációkban. Minél alacsonyabb a vibráció, annál halálosabb betegségek képesek létezni benne. Körülményeteket nem javította az sem, hogy az Emberiség ragaszkodott kémia anyagok bevezetéséhez a földművelésben és ezáltal magába a táplálékláncba. Bár testetek nagyon rugalmas és könnyen alkalmazkodó, de előbb vagy utóbb megmérgeződik ennek eredményeként.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és reméljük felfogtátok, hogy micsoda csodás lehetőség kínálkozik számotokra az eljövendő Mennybemenetellel.


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey



Website: www.treeofthegoldenlight.com
Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com




The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/