Followers

keshe

Friday, February 25, 2011

Február 21, 2011


Ne hagyjátok, hogy bárki is eltérítsen utatokról és legyetek eltökéltek megvalósítani amit legbelül úgy ismertek: életterv.

A változások amikről sokan beszélnek, előttetek vannak és csak most kezdőttek el. Láthatjátok, hogy a változások kezdenek más országokban is manifesztálódni, országokban, ahol mindennapos volt az elnyomás.

Spirituális Lényként gondoljatok magatokra leginkább és emberi tapasztalatotokat, evolúciótok fontos lépésének lássátok.

Mi a Galaktikus Federáció, eonokon keresztül figyelemmel kisértük fejlődésetek és sikeretek a mi sikerünk is. Legyetek üdvözölve otthon, győzelmet aratva a sötétség felett, ami mindannyiunk számára egy nagy kaland volt.



Üzenetek a Szíriuszról,
SaLuSa Üzenetek, Február 21, 2011

Ne hagyjátok, hogy bárki is eltérítsen utatokról és legyetek eltökéltek megvalósítani amit legbelül úgy ismertek: életterv. A mostani életetek az utóbbi idők legfontosabb egyike. Efelé tartottatok szem előtt tartva a felemelkedést és mi más is mutatná sikeretek mintsem az, hogy tudjátok ez a ciklus a végéhez közelít. Ha ezt még nem teljesen tudjátok teljesítményként felfogni, gondolkodjatok el azon, hogy még mindig a karmikus hatások érvényesülnek életetekben és még nem vagytok teljesen szabadok a leckéktől amiket meg kell tanulnotok. Az egyre fogyatkozó idő ellenére is, még mindig vágyakozhattok, hogy részesei legyetek a Mennybemenetelnek és belefoglaljátok azt életetekbe. Biztosíthatunk arról, hogyha kifejezitek ebbéli szándékotokat, mérhetetlen segítséget fogtok kapni. Így téve lehetőséget kaptok, hogy magatok mögött hagyjátok a régi utat és szabad lelkekké váljatok, akiket nem akadályoznak a folyamatosan jelen levő alacsonyabb energiák. Sosem fogjátok megbánni, ha elhagyjátok ezt a dimenziót, hisz ez nem az igazi valóságotok és közel sem jöhet a magasabb dimenziókhoz ahonnan jöttetek.


A változások amikről sokan beszélnek, előttetek vannak és csak most kezdőttek el. Láthatjátok, hogy a változások kezdenek más országokban is manifesztálódni, országokban, ahol mindennapos volt az elnyomás. Nehogy azt higgyétek, hogy csak azért, mert ti modern társadalomban éltek, a változások nem szükségesek, hisz ez amiről beszélünk, ez mind szükséges ahhoz, hogy vissza tudjuk adni Szuverén Lényetek jogait. Az élet jobb, sőt sokkal jobb kéne és kellett volna, hogy legyen számotokra, mint amit eddig tapasztaltatok. Mindig is volt elegendő vagyon és forrás ahhoz, hogy mindenki bőséges és bolgod életet élhessen. A tény, hogy ez nem volt osztályrészetek abból fakad, hogy készakarva meg volt tagadva előjogotok és egy állandó szükségállapotban voltatok tartva. Egyáltalán nem túlzunk ha rabszolgasorsnak tituláljuk be helyzetetek, eltekintve attól a ténytől, hogy sok ember fel sem fogja, hogy nem szabad.


Ahogy a változások kezdenek formát ölteni, hamarosan megízlelitek a szabadságot, de természetesen ehhez a ti hozzájárulásotok is szükséges, senkivel sem kívánunk kivételezni. Mindenki egyenlősége, lehetősége és állapota egy magasabb szintre lesz emelve, hogy egy nemzetet alkossatok, egy nemzetet aki a közjóért dolgozik. A válaszfalak amik szétválasztottak titeket el lesznek távolítva és egy politikai, tudományos és vallás egymásra találásnak lesztek tanui. Ezek mindegyike eltávolítja azon eszméket, amik hiányolják a valós alapokat és mind a politika, tudomány és vallás lehetővé teszi a szabad véleménynyilvánítást. Eljövetelünk ehhez fog segítséget nyújtani, és rá fogunk mutatni azon pontokra, ahol változásokat kell meghonosítani. A mostani információk és tanítások legtöbbje nincs egyetemben az Új Kor eszméjével, ami rohamosan közeleg. Mindamellet hagyjuk, hogy mindenki egyénileg kövesse hitét, semmilyen nyomás nem nehezedik rátok általunk, csupán elétek helyezzük az igazságot, hogy elmélkedjetek rajtuk.


Minden ami történik, egy nagyobb terv része ami arra hivatott, hogy Világegyetemeteteket egy magasabb szintre emelje és ezt felügyeli az az energia, amit ti Istennek hívtok. Ez az energia hajtja végre a Teremtő óhaját. Egyrészről kis kék bolygótok jelentéktelen ha Világegyetemetek méreteit nézzük, ugyanakkor spirituális szempontból rendkívüli fontossággal bír. Nagyon különleges bolygó a tietek, ahol ti Hatalmas Lények, minden külső befolyástól védve vagytok, ahogy a kettőség utolsó fejezeteit lapozzátok. Elismerjuk, hogy bátran fogadtátok azt a tényt, hogy igaz Énetekkel - ami valójában Felsőbb Énetek - elveszítsétek a kapcsolatot azért, hogy megtapasztaljátok az alacsonyabb vibrációkat. Más körülmények között ez a szétválasztás, még eonokon keresztül folytatódhatott volna és származási emlékeitek is kitörlődhettek volna. Fogadjátok elismerésünket, hogy hűek maradtatok feladataitokhoz, hogy felemelkedjetek a Fénybe. Több más Lénnyel egyetemben fáradhatatlanul dolgoztunk felébredéseteken és türelmünknek meg volt a jutalma: nemrégen válasz érkezett tőletek. Sikeretek azt jelentette, hogy tudatossági szintetek megfelelő szintre emelkedett, hogy legyőzzétek az Illuminátusok és kegyenceik végső ostromát.


Ezt a szituációt már nem lehet visszafordítani, tartjátok felemelkedett pozíciótokat és a haladás egyre gyorsabb sebességre kapcsol. Az erőteljes energiák amiket kibocsátotok magatokból a biztosítékai arra, hogy a sötét összeesküvőknek nem lesz más választásuk, mint feladni tervüket. Csökönyösen kapaszkodnak és utolsó leheletükkel is abban bíznak, hogy valami visszaállítja szerencséjüket, de erre nem kerül sor. Azok a Lények akik velünk és nekünk dolgoznak, csupán a jelre várnak, hogy feladatukhoz hozzálássanak és készen állnak akcióba lendülni. Itt most nincs idő elveszíteni a hitetek vagy hagyni, hogy a félelem belopja magát életetetekbe. Vessétek szemeteket az ösvényre ami megnyílik előttetek és ne játszatok a sötét összeesküvők kezére, akik rohamosan vesztik el hatalmukat. Részünkről nem lesz megtorlás, mert az igazság saját maga veszi kézbe a dolgokat. Minden egyes lélek aki a kettőséget jött megtapasztalni, Fényből lett teremtve és a bukottaknak ugyanúgy szükségük van a Szeretetre és a Fényre, mint bármilyen más léleknek. Mindig van visszaút ha valaki visszaóhajt térni a Fénybe és erre ott vannak azon nemes Lények akik a tiszta Fény szintjeiről nyújtják ki felétek segítő kezüket. Senki sem akarja látni, hogy akár egy lélek is a feneketlen mélybe ássa magát, hisz mindannyian Egyek vagyunk és minden lélek arra hivatott, hogy legvégül visszatérjen a Forráshoz.


Spirituális Lényként gondoljatok magatokra leginkább és emberi tapasztalatotokat evolúciótok fontos lépésének lássátok. Tanulásotok sosem fog megállni, habár a magasabb szférák Fényében sokkal lassabban tanultok, mert a kihívások nem annyira nehezek és nem annyira ádázak mint a kettőségben. Idővel emlékezni fogtok sikereitekre és az alacsonyabb rezgéshez kötődő ragaszkodásotok idővel elhalványul, hogy csak szépség és harmónia vegyen titeket közre. Nem kell minden tapasztalatotok súlyát cipelnetek, főként nem azon tapasztalatokat, amikor egy követ fújtatok a sötét összeesküvőkkel. Igen Kedveseink, egyik végletből a másikba estetek tapasztalásotok részeként. Másképp, hogyan is fejlődtetek volna és hogyan is tudnátok a kettőségen felülkerekedni anélkül, hogy azt megértenétek?


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és apránként feltártuk előttetek az igazságot, a Földön töltött időtökről arról, hogy milyen fontos megértenetek Földanyát és hogyan tudjátok biztosítani kiszabadulásotokat az alacsonyabb vibrációkból. Mi a Galaktikus Federáció, eonokon keresztül figyelemmel kisértük fejlődésetek és sikeretek a mi sikerünk is. Legyetek üdvözölve otthon, győzelmet aratva a sötétség felett, ami mindannyiunk számára egy nagy kaland volt.


Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey


Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com



The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/