Followers

keshe

Sunday, February 13, 2011

Február 11, 2011


Koncentráljatok arra, hogy mit is jelent számotokra a Mennybemenetel és vetítsétek ki gondolataitokat a jövőre. Ha millióan teszitek ugyanezt, segítetek manifesztálni azt amit szeretnétek.

Próbáljatok minden embert magatok kivetítéseként látni és úgy bánjatok másokkal mint ahogy ti szeretnétek, hogy mások bánjanak veletek. Lesz idő amikor észreveszitek, hogy barátaitok viselkedése megváltozik.

Felhasználva magasabb energiáitokat, próbálkozhattok a puszta gondolat erejének a gyógyításával. Küldjétek szét a szeretet energiáját, ami a létező leghatalmasabb energia és kétségtelen, hogy nem csak egyéneknek hanem nagy csoportoknak is lehetséges segítséget nyújthat.

Vegyétek a dolgokat úgy ahogy jönnek és ne hagyjátok, hogy félelem lopja magát szivetekbe.




Szíriuszi Üzenetek,

SaLuSa Üzenete, Február 11, 2011


A dolgok egyre forrósodnak és kétségtelen tény, hogy előrehaladást kínáló lehetőségek törnek maguknak utat. Megmutattuk a sötét összeesküvőknek, hogy elszántak vagyunk elkezdeni munkánkat amik figyelemfelkeltő eseményekhez fognak vezetni. Egy erőteljes mozgalom kezdetét fogják jelezni, megtisztítva az utat szövetségeseink és előttünk. Tudják, hogy ezt nagyon komolyan gondoljuk és nem vetjük alá magunkat további akadályoztatásaiknak. Ahogy múlik az idő úgy leszünk egyre erősebbek és a gát ami előttünk áll egyre kisebb lesz. Az erőharcnak majdhogynem vége és az a célunk, hogy egyre gyakrabban mutatkozzunk meg. A tudatosság szintjei tovább emelkednek és ez segíti munkákat. Egyre többen ébredtek rá az igazságra. Az Illuminátusok már nem többé képesek fátyolt húzni szemetek elé, mert sokkal bölcsebbek lettetek és kezditek megérteni miként is dolgoznak. Kész átverés, ahogy a század alatt sok fiatal férfi is nő sebesült meg vagy vesztette életét a harcokban. Tették ezt abban a hiszemben, hogy hazájukért harcolnak holott valójában a legtöbb háború meg volt csalafinta módon volt megtervezve csak azért, hogy a sötét összeesküvők jövedelmezzenek belőle. Tervük részét képezte az is, hogy megtizedeljék a Föld lakosságát, hogy egy könnyebben irányítható számmá redukálják azt.


A sok trauma és rombolás ellenére amin keresztülmentetek, újra rátaláltatok a Fényre tudva, hogy csak a béke és szeretet tudja meggyógyítani Földeteket. Rövid időnek előtte ezen célok elérése hihetetlennek tűnhettek, de tudatosságotok tágításával megalapoztátok a Fényhálót ami körbeöleli a Földet. A fényháló alapozta meg a Fényt a Földön és kezdte átváltoztatni a negatív energiákat, lehetőséget nyújtva számotokra, hogy tartósan a Fény felé haladjatok. Mielőtt önkéntesen jelentkeztetek volna tudtátok, hogy nem lesz könnyű dolgotok a kettősségben. De azt is tudtátok, hogy a kettőségben eltöltött idő megerősít titeket és felkészít ha bármilyen jövőbeli tapasztalatotokban összekerülnétek a sötét összeesküvőkkel. Csak most kezditek felismerni saját hatalmatokat, hogy képesek vagytok együtt újjáteremteni jövőtöket. Itt az ideje, hogy hatalmatokat használjátok. Koncentráljatok arra, hogy mit is jelent számotokra a Mennybemenetel és vetítsétek ki gondolataitokat a jövőre. Ha millióan teszitek ugyanezt, segítetek manifesztálni azt amit szeretnétek.


A mindennapi életben mindig lesz alkalmatok próbára tenni magatokat. Próbáljatok minden embert magatok kivetítéseként látni és úgy bánjatok másokkal mint ahogy ti szeretnétek, hogy mások bánjanak veletek. Lesz idő amikor észreveszitek, hogy barátaitok viselkedése megváltozik. Már most is érezzük, hogy erre már felfigyeltetek baráti társaságotokban. Igen figyelemreméltó eredményeket értetek el. Felhasználva magasabb energiáitokat, próbálkozhattok a puszta gondolat erejének a gyógyításával. Küldjétek szét a szeretet energiáját, ami a létező leghatalmasabb energia és kétségtelen, hogy nem csak egyéneknek hanem nagy csoportoknak is lehetséges segítséget nyújthat. Így téve pedig a Vonzás Törvénye értelmében több Szeretet energiát fogtok magatokhoz bevonzani. Gondolataitok vagy tetteitek gyógyíthat vagy ártható hatással lehet az emberekre, tehát vigyázzatok arra, hogyan élitek életetek. Semmit sem lehet elrejteni, mert mindig eljön az ideje amikor felülvizsgáljátok életetek. Erről az Egyetemes Törvények gondoskodnak mert mindenről feljegyzés készül. Ti vagytok azok Kedveseim akik eldöntitek, hogy miként szembesültök gyarlóságaitokkal és készségesen újra és újra megtapasztaljátok azokat amíg felül nem kerekedtek rajtuk.


A legtöbbje amire utaltam arra az időre vonatkozik ami még hátra van a kettőségben töltött életetekből. Miután felemelkedtek, messzi magatok mögött hagyjátok az alacsonyabb energiákat. Semmilyen negatív energiát sem lesztek képesek magatokkal vinni. A negatív energiák egyszerűen nem képesek a magasabb dimenziókban létezni, ahol teljes béke és boldogság lesz osztályrészetek. Ez az amiért most dolgozunk és bár állíthatjuk, hogy miénk a győzelem még sok tennivaló van hátra. Nemsokára néhányatokat megkérünk, hogy segédkezzetek abban ami egyben a legcsodálatosabb változások periódusa lesz, hogy mindannyiótokat egy magasabb rezgésszámú állapotba emeljünk. Nemcsak magáról a Földről beszélünk, hanem felszerelésekről és gépekről amik visszatükrözik az Új Kor ingyenes energiaellátását. Készakarva lettek ezek az előrehaladások tőletek megtagadva, hogy nélkülözésben és szükségben tartsanak titeket. Ezáltal rá vagytok kényszerítve, hogy függjetek azoktól akik irányítják életetek.


Lássátok a jövőt minden elképzelhető álmotokkal, mert ha egyszer meglátjátok mi is vár rátok, nem lesz semmi más amit akarnátok. Nemsokára sebes előrelépésre kerül sor életetekben és azok akik utatokban álltak, el lesznek távolítva hatalmi pozíciójukból és hatáskörükből. Miután a megfelelő emberek átveszik az irányítást észreveszitek, hogy egy új együttműködésen alapuló korszak veszi kezdetét és mi a Galaktikus Federáció képesek leszünk nyíltan együttdolgozni az új rendszerrel. Pillanatnyilag még a sötét összeesküvők képezik az akadályt az előrehaladás felé. Szövetségeseinkkel dolgozunk az ügyön, akiknek sok emberhez van hozzáférésük akik készen állnak belépni sorainkba. Ráeszmélve arra, hogy nagy változásoknak kell történnie mielőtt lerázhatnánk az utolsó Illuminátust is, azok akik közel állnak hozzájuk bekeményítettek. Már nem tudják kiben bízhatnak és ez nagymértékben befolyásolja képességeiket, hogy megállítsák a mi előremenetelünket.


Hozzátok hasonlóan mi nem fáradunk el fizikailag vagy szellemileg és nem érzünk csalódást a késedelmek miatt. Megvan az az előnyünk, hogy mindent sokkal tisztábban lássunk, úgymond bepillantást nyerünk a jövőbe. Ezért ismételten emlékeztetünk titeket arra, hogy nincs semmi ami miatt aggódnotok kéne mert a harcot már megnyertük. Vegyétek a dolgokat úgy ahogy jönnek és ne hagyjátok, hogy félelem lopja magát szivetekbe. Ahogy a dolgok kezdenek kibontakozni egy csomó bizonyítékot fogtok látni ez évben arra, hogy milyen szerepet is játszunk a ti Mennybemeneteletekben. A Mennybemenetel valós és Isteni Elrendeltetés, hogy a teljhatalmú 2012 December 21.-i egyenlőséggel megfelelően menjen végbe. Onnantól kezdve egy még magasabb dimenziók felé fogtok haladni mely mindegyike felülmúja az előzőt szépségben és békében.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és reméljük, hogy készen álltok egy nagy fontosságú évre ami teli van ígéretekkel. Sok dolog várja, hogy bebocsátást nyerjen életetekbe ami mindörökre meg fogja változtatni azt. Fenomenális előrehaladást értetek el rekord idő alatt, de ha majd összehasonlítjátok a 2011-es esztendőt - ami még hátravan belőle - a 2012-el, hihetelennek fog tűnni a különbség. Erre emlékezzetek mindig, amikor csüggedtek és a sötétség eloszlik.



Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey




Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com




The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/