Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, April 18, 2012

13.04.2012


SaLuSa, April 13, 2012 


Nincs semmi, amit ne tudnátok megtenni, mivel sokkal több hatalmatok van, mint azt felfognátok. Még nem vagytok azon a szinten, ahol azonnali eredményeket érhetnétek el, de az energiák, amelyeket kiárasztotok magatokból a változásra, létre fognak hozni egy reakciót. Annál inkább, hogyha sokan közületek hasonló cél érdekében dolgoznak, az energia exponenciálisan növekszik. Szóval Kedveseim, mivel egyre több és több ember törekszik a változásra minden jó érdekében, ezért egy gyorsabb manifesztációt hoztok létre, mint azt gondoljátok. Találjuk, hogy mivel növekszik a megértése, hogy hogyan tudtok segíteni magatokon és az Földanyán a legjobban, a hangsúly eltávolodik az énről az összes életforma felé.

Hiszen a változások hatással vannak rájuk is, és nem csak a naprendszeretekre, hanem az Univerzumra, és a Galaxisra is. Ez egy hatásában hatalmas változás, túl a képzeleteteken, és magába foglalja a határtalan energia és szeretet Lényeit. Ők az Isten Akaratát hajtják végre, és ebben nyugszik a biztosítékotok, hogy minden az Isteni Terv szerint fog haladni.


A dolgok rendjében talán jelentéktelennek érezheted magad, mégis nagyon fontos vagy a végeredmény szempontjából, amire izgatottan várunk az egész naprendszeretekben. Ki lettetek választva, hogy végigjátszátok a dualitás ciklusát, és legyőztétek a sötétséget, ami leereszkedet miután Atlantisz elsülyedt az Atlanti-óceán mélyére. Látszólag lehetetlen pozícióból visszahoztátok a Fényt a létezésbe, és ma itt van, mint a legfőbb erő a Földön. Minden elképzelhető tapasztalat a birtokotokban lesz, amit a dualitás kihívásként nyújthat számotokra.


Mégis sikerült létrehozni a Fényt a Földön, ami megerősödött és elhozta a tudatosság egy magasabb szintjét. Most gratulálhattok magatoknak a jól végzett munkáért. Megérdemlitek a jutalmat a Felemelkedés formájában. Mindenütt a Földön és annak határán túl, különböző források összpontosítanak, hogy elküldjék a magasabb Fény kibocsájtását felétek, és mostanra sokatok érzi belül a változásokat.


Bármely adott pillanatban érezheted a változások tüneteit, ahogy a tested sejtjei több Fényt nyelnek el, haladva a változások beteljesülése felé a szén alapútól a kristályos szerkezetű felé. Az új testetek egy magasabb rezgésű lesz, és biztosítja, hogy elfoglaljátok a helyeteket a magasabb dimenzióban. A jelenlegi testetek, az alacsony rezgés miatt, mindig hajlamos volt a betegségre és a járványokra, és sokat tanultatok ezekből. Talán emiatt szemlélhetnétek a jövőt úgy, hogy lesz egy új testetek, amelyik nem öregszik, nem szenved a járványoktól és betegségtől, mind közül a legüdvösebb változásként. Közületek azok, akik már megemelték a rezgésüket, talán észrevették, hogy mennyire élvezetesebb egy sokkal egészségesebb élet. Ez egy biztos jele annak, hogy felfedezted, hogyan kell elérni az életnek egy szintjét, ami tükröződik a testedben, ami felemeli rezgéseket. Maradj nyugodt és ne engedd a negatív érzelmeknek, hogy felerősödjenek, mivel ezek károsak a pszichédre. A düh és hasonló érzelmek nagyon károsak a testi funkcióidra, míg ellenben az össze pozitív érzelem, mint a Szeretet, Együttérzés, Öröm és a Boldogság fenntartja a Fény szintedet és egészségedet.


A fénymunkások fel lesznek kérve arra, hogy segítsenek azoknak, akik még alszanak a folyamatban lévő változásokat illetően, hogy megértessék az okokat számukra, mikor szembesülnek a hihetetlen hírekkel. Az élet drámaian meg fog változni, és nem lesz visszaút a régi paradigmába, a régi életmódba.


A lényeg, hogy bárminek kell, hogy megtörténjen, a végeredmény minden élet jobbításáért lesz. Ami veszteségként van felfogva, az több mint kárpótolva lesz. A terv az, hogy a jogaitok visszaállítsuk, és megemeljük az életszínvonalatokat egy olyan szintre, hogy az tükrözze a vágyunkat, hogy legyőzze a hiányát annak, amire jogosultak vagytok. Mindig vannak több mint elégséges források mindenki számára, hogy éljenek egy kielégítő életszínvonalon, ami találkozik az igényeivel. A jövőben egyáltalán nem fogjátok szükségét szenvedni abszolút semminek.


Kedveseim, minden jól halad, és közel az idő, mikor be fog beszámol a média a mi és a szövetségeseink tevékenységéről. Ezzel eljön a magyarázat arra, ami végbemegy, és tisztázva lesz, hogy a beavatkozásunk a Felsőbb Tanácsok által van jóváhagyva, ami felügyeli a fejlődéseteket. Általában rátok lenne hagyva, hogy eldöntsétek a jövőtöket, és ez igaz is a Felemelkedés tekintetében.


Azonban mi egy nagyobb képről beszélünk, és a mi felelősségünk végrehajtani az Isteni Rendeletet, hogy mindenki lehetőséget kapjon a felemelkedésre. Arra készültök, hogy tanúi legyetek annak, hogy a sötét összeesküvők kapitulálnak azok, akik mostanra már tudatában vannak, hogy kudarcra vannak ítélve. Nincs kiút, és akár a Földön vagy azon kívül, szembe kell nézniük az igazsággal. Ugyancsak adva van, hogy megértsék és tapasztalják meg messzemenő hatásait annak, amit a tevékenységük okozott.


Mi a galaktikus Federációból megajándékozunk titeket egy lehetőséggel, hogy találkozzatok a civilizációk képviselőivel, ami az evolúciótok tekintetében egy hatalmas belépővel rendelkezik. Ez visszanyúlik ezer és ezer évekre, sok cikluson keresztül, amelyek láttak civilizációkat felemelkedni és eltűnni, némelyikükről van több kevésebb tudásotok. Tartsátok észben, hogy van már Földön kívüli tapasztalataitok, és még más Univerzumokban is. Sokat utazott, és sokat látott lelkek vagytok, és mindannyian tagjai Űr családoknak, melyek felkészültek, arra hogy üdvözöljenek újra otthon titeket. Eredetileg a csillagokból jöttetek, és annyira vagytok Űr Lények amennyire mi.


 A Föld egy kísérlet volt, amiben lelkesen vettetek részt, és rajtatok keresztül nagyon sokat tanultunk az Istentől való elválasztottság hatásairól. Az összes közös tapasztalat hozzáférhető lesz más civilizációk számára is, akik közül néhány hasonló helyzettel állnak szemben.


Úgy tekintünk rátok, mint a Fény hatalmas lelkei, és nagyon sok szeretetet küldünk hálából az áldozataitokért. Nem minden lélek jelentkezett volna önként arra, amit ti megtapasztaltatok. Nem csak a saját erőtökben hittetek, hanem a nektek adott ígéretben, hogy sosem lesztek elfelejtve, és vissza fogtok térni a jogos helyetekre az Univerzumban.


Most tovább fogtok lépni, és idővel érezni fogjátok a sürgetést tovább a fejlődésetekben, és egy másik ösvényre léptek, ami illeszkedik az igényeitekhez. Semmi sem mozdulatlan, még akkor sem, ha a jelen életetekben úgy látszik. A változás állandóan történik, sokkal jobban, minthogy annak tudatában vagytok, és mindannyian részt vesztek a jövőtök megteremtésében.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és mint ti én is várom már a ”felszállást”, hogy lássam a csodálatos idők kezdetét, ha nem is nyugtalan, de annál inkább élvezetes időkét. Tekintsétek az eseményeket tudással, ami eleve elrendeltetett, és a Felemelkedés felé vezető ösvényen fogtok lépkedni a Fény és a Szeretet köpenyében.

 
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey
Fordνtotta: Ferenc

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Welcome to the PAO Light-Circles 

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

Tuesday, April 17, 2012

4.04.2012


SaLuSa, April 4, 2012 


Tetteket, eredményeket akartatok, és most birtokában vagytok azoknak, ha bizonyos embereket nyomon követtek, akik már hírnevet szereztek abban, hogy sikeresen felderítik az igazságot. Különböző emberek százainak hatalmas rendszere, akiknek szándékában áll letartoztatni a bűnözőket, akik a legcinikusabb és legnagyobb hasznot hajtó bűnök mögött állnak, amit ellenetek követtek el mostanában. Ennek a projektnek a mérete biztosítani fogja, hogy a média elképedjen, és felfigyeljen, mivel lehetetlen lesz figyelmen kívül hagyni az eseményeket.

Ez lesz a kezdete a nyíltabb híradásnak, amelyek szavahihetőek lesznek, és nem lesznek felöltöztetve sokkoló hatásokkal. Végül az áttörés megtörténik majd, hiszen már régóta esedékes. Fontos, hogy őrizzétek meg a nyugalmat és ne engedjetek, olyan kinyilatkoztatásoknak, melyek téves benyomást keltenek az események tekintetében. Az idő igazolni fogja, hogy azok, akik részt vesznek abban, hogy a bűnösök az igazságszolgáltatás elé álljanak, az emberek nevében cselekedtek mindenféle hátsó szándék nélkül.

A tisztítás kiterjed az élet számos különböző területére, és utat adva az átmeneti kormányok számára, ami nélkülözhetetlen első számú követelmény, mivel a változásoknak zökkenőmentesen kell végbemenni. Biztosak lehettek benne, hogy teljes mértékben értjük, ahogy gondolkodtok és dolgoztok, és ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk előre látni, ahogy a dolgok fognak haladni. Szövetségeseink jól fel lettek készítve a különböző feladataikra, és előre látjuk, hogy ezek a nyitó események sikeresek lesznek. A legnehezebb kihívás az első, hogy találkozunk, és ez mindenki számára egy igazi „szem felnyitás” lesz.

Bármit is tudtok most, messze lesz attól a teljes igazságtól, ami már régóta folyik. Alig van része a társadalmatoknak vagy az üzleti szférának, ami ne lenne beszennyezve a sötét összeesküvők üzelmei által. Néha még becsületes embereket is akaratlanul utolért a tevékenységük, de ők nem lesznek a mi célpontjaink. Kedveseim, a nagyszabású csata már elkezdődött, de mivel fölényben vagyunk, minden okunk megvan rá, hogy előre lássuk a győzelmet.

Talán ti is kivehetitek a részeteket a tapsviharból, mivel nélkületek és az elhatározásotok nélkül, hogy létrehozzátok a szükséges változásokat, nem lennénk ott, ahol ma vagyunk. Számos Fénymunkás van egy új magaslaton, és készíti elő az utat a Felemelkedés felé. A tudatossági szintek folyamatosan emelkednek, és az is egy másik jel, ahogy vettétek a Felemelkedésre való felkészülés feladatát. Abban a kevés időben, ami maradt az év előttetek való lezárulása előtt, meg fogjátok találni azt, hogy legyetek tettekkel eltelve és sok útmutatással ellátva. A különböző országokkal és kormányaikkal már meg lett értetve, hogy az agressziónak le kell állnia, és az hogy fel vagyunk hatalmazva arra, hogy bármilyen lépést megtegyünk, ami szükséges, annak biztosítására, hogy béke legyen.

Mindezidáig a ti érdeketekben a beavatkozásunk karmikus okokra volt csak korlátozva, de most az Isteni rendelet által képesek vagyunk érvényre juttatni spirituális fejlődésetek tervét. Hirtelen azt fogjátok tapasztalni, hogy a folyamat nagyot ugrott előre, és ez nagyon meglepte a sötét összeesküvőket, akik sosem engedtek meg egy ilyen fordulatot. Folyamatosan nyomulunk előre, és tudjuk, hogy ez most a kezdete, ahogy a fény átveszi az irányítást, és elkezdődik egy társadalom felállítása, amely kifejezheti szabadságát, hogy teremtsen egy új békés utat előre.

Természetesen nem szükséges minden törvény áttekintése, de sokuk illegális vagy hamis körülményekre keretezett. Az események, mint a 9/11 eredményeztek sok tisztességtelen és igazságtalan változást, irányítva az „állítólagos terroristákra”, akik valójában nem a felelősek voltak. Hasonló incidensekre is sor került, és minden esetben arra használták, hogy szorítsanak az ellenőrzésen felettetek.

Ettől kezdve jobban tudatában lesztek annak, hogy mi is történik, és informálva lesztek különböző információforráson keresztül, amíg nem tudunk biztosítani egy rendszeres és megbízható forrást. Szándékunkban áll megnyitni a saját csatornánkat, és ily módon biztosak vagyunk benne, hogy el lesztek látva mindennel, ami szükséges az év csodálatos hátralévő részéhez. Ne aggódjatok semelyik kis összetűzés miatt, mivel azok nem fognak továbbterjedni, hogy bármit veszélyeztessenek.

Tehát ezek után megkeresve néhány jelét annak, ahogy a dolgok mennek tovább, bizonyítékok áradata lesz, ami alátámasztja azt. Még mindig van néhány forrás, amelyek azért vannak, hogy félretájékoztassanak titeket, emiatt használd a józan eszed és az intuíciódat, hogy eldöntsd, melyek a megbízhatóak. Azt fogjátok kérdezni, hogy „Mit kell tennünk amíg a változások le nem zajlanak?”, és mi azt tanácsoljuk, hogy amíg lehetséges éljétek az életeteket, úgy mint előtte. Azonban legyetek tudatában, hogy ha, ahogy ez várható, lesz egy rövid időszak nagyon hamar, mikor az életviteletek felbomlik. Gondoskodjatok magatokról, biztosítva, hogy legyen elegendő élelmiszer és más szükségletek csak néhány napra. Akármi történik, mi a szövetségeseinkkel együtt biztosítani fogjuk, hogy a műveletek hatékonyan befejeződnek, olyan kis kellemetlenséggel, amennyire csak lehetséges.

Ahogy elvárnátok, minden a kezünkben van, és ez tartalmazza a biztonságotokat is. A sötétek harcolni fognak a végsőkig, és még most is atrocitásokat terveznek, de mivel tudjuk ezt, meg fogjuk akadályozni, hogy megtörténjenek. Most beléptek a Felemelkedési folyamat utolsó fázisába, és nem szabad elfelejteni, hogy a változások annak az előkészületeknek a részei, ami már nagyon hosszú ideje folyik. Mint mindig, fontos, hogy amíg nem tudjuk megnyitni a szabad médiát, hogy ne dőljetek be hamis jelentéseknek, amik várhatóan félelmet fognak teremteni.

Egy kevés káosz elkerülhetetlen, de ugyanakkor nem lesz hosszantartó. Tudjátok, hogy a katonai tevékenységek nem az emberek ellen fog irányulni, hanem azok támogatására. Műveleteink azért hajtjuk végre, hogy ösztönözzünk, amilyen gyorsan csak lehet a Felemelkedés felé. Ahogy gyakran mondjuk nektek, mi a Galaktikus Föderáció a Fénytől vagyunk, és Magasabb Lények rendeleteit hajtjuk végre, akik alakítják sorsotokat. SaLuSa vagyok a Sziriuszról, és örülök, hogy a dolgok nyilvánosságra kerülhetnek. Információkat tehetünk közzé, tudva hogy azok el fognak érni hozzátok, és a jövőben lesz egy közvetlen vonal hozzátok. Nincs semmi takargatnivalónk, de nyilvánvaló okok miatt nem fedjük fel magunkat a sötét összeesküvőknek.

Bármilyen információt képesek is összeszedni, nem lesznek képesek feltörni a rendszereinket, mivel műszakilag meghaladja őket. Valójában teljesen ellentétben van azzal, ahogy mi hozzáférünk a kommunikációjukhoz, és semmi sem marad eltitkolva előttünk, vagy a hatókörünkön kívül. Általában egy lépéssel előttünk járunk. Ezért vagyunk, olyan magabiztosak a tevékenységünk végkimenetele felöl. A győzelem a miénk, és megosztjuk veletek az örömöt.

Köszönjük SaLuSa.
Mike Quinsey. 
 

Website:
Tree of the Golden Light
Fordνtotta: Ferenc

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Welcome to the PAO Light-Circles 

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/