Followers

keshe

Sunday, December 16, 2012

2012.12.12.

SaLuSa - 2012. december 12.
Mike Quinsey közvetítése

Életciklusotok egyik legfontosabb napja jött el, és egy sor életciklus bűvölete ez, melynek az a célja, hogy nemsokára lehetőséget biztosítson a dualitás-ciklust magatok mögött hagyni. Ez elvisz benneteket egy olyan időszakba, melyben megteremtitek az Arany Kort és az öröm és boldogság magasabb dimenziójába emelkedtek fel. Az eddigi gondjaitokat és problémáitokat nemsokára „félretehetitek” és köztetek sokan aktív részesei lesznek a sokrétű projekteknek, amik Földanya felemelkedéséből következnek. A következő napokban megosztjátok saját tapasztalataitokat és nyugtázhatjátok a különféle reakciókat. Azok, akik a Fény zászlaja alatt állnak  mindenképpen egy energia-bevitelt [inputot] érzékeltek és ezáltal egy új szintet integráltak önmagukban.
Senki nem akadályozhatja meg, hogy az új energiák ne legyenek bizonyos hatással mindenkire; de ezt nem fogja mindenki érzékelni. Civilizációtok soha nem lesz újra a régi, mint a dualitás idején, mert minden áldásosan fejlődik tovább. Tapasztalni fogjátok, hogy szándékotok a cselekvésre sokkal céltudatosabb és mély értelműbb [bölcsebb] lesz. Szándékotokban áll majd kívánságotokat követi, hogy tovább haladjatok előre és hogy egy új, SZERETET-en alapuló társadalmat hozzatok létre. Ezt teremtő erőitek segítségével hozzátok létre, melyek erősebbek lesznek, mint valaha. Ez a hajtóerő azokat kíséri, akik a FÉNY-hez igazodnak és meghatározzák, hogyan változtassátok meg vagy távolítsátok el a ’színpadról’ azokat, akik a valódi fejlődésetek útjában állnak. Mindent, amit eddig elnyomtak hozzáférhetővé kell tenni, hogy nem csak kevesek, hanem mindenki javát szolgálhassa.
A földi magasabb frekvenciákkal a Galaktikus Batátaitoknak is egyszerűbb lesz, hogy megjelenhessenek nálatok, mert saját rezgésszintjüket már nem kell annyira lecsökkenteniük, mint korábban, amikor frekvenciátok olyan alacsony volt. Legyen világos számotokra: akkor is, ha ti már megszoktátok az alacsonyabb rezgésszintben való létezést, az ilyen alacsony rezgésszint az olyan lényeknek, mint mi meglehetősen kényelmetlen! De ez nemsokára már a múlté lesz, ha elfoglaljátok helyeteket az 5. dimenzióban. Nemsokára hozzászoktok az új életmódhoz, mihelyst azok a gyakorlatba átültetődnek, melyek nagy ugrásokkal vezetnek a jövőbe. Sok mindent kell bepótolni, de minden percben készen állunk, hogy belevágjunk. 
Mint arra már korábban felhívtuk a figyelmet: engedjétek el a múltat, mert ennek a jövőtökben alig, vagy egyáltalán nem lesz jelentősége. teljesen tiszta lappal indultok és a karmátok is megtisztul; így összpontosítsatok az eljövendőre! Annyi minden dolog előnyére fordul, hiszen a „hasztalan” [nem produktív] tevékenységeitek zöme vette el  időtöket. Lényegében több szabadságot fogtok élvezni, mint azt el tudjátok képzelni és ez sok időt biztosít, hogy szívetek kívánságait követhessétek. Nem csak „időtöltésre” lesz lehetőségetek, hanem ha szakértelmet igénylő segítségre lesz szükségetek, akkor bármely időciklusból megidézhettek elismert mestereket. De új érdeklődési köröket is kialakíthattok; akár hozzánk is jöhettek az űrhajóink fedélzetére és onnantól kezdve semmi másra nem vágytok majd.
Kevesebb, mint 2 [most már 1 se] hét van hátra a fináléig, amikor Földanyával felemelkedtek. Azt várjuk, hogy ebben az időszakban még több ember ébred fel és ez őket is tovább viszi [útjukon]. Azok köztetek, akik, hogy a 12.12-vel tudatosan tovább léptek felfelé, nem fognak kételkedni abban, hogy készen állnak a felemelkedésre. Az a benyomásunk, hogy még mindig nem „ment át” teljesen, hogy december 21-e egy egészen különleges nap, mert egyedülálló és ilyen nap még eddig soha nem volt. Bár egyesek mindig is képesek voltak a felemelkedésre, de most lesz első alkalommal, hogy kísérletet tesznek egy ekkora mértékű tömeges felemelkedésre. A felemelkedés természetesen sikeres lesz, mert sorsa hatalmas lények kezében nyugszik, akik Isten akarata szerint cselekednek. Annak ellenére, hogy úgy tűnhet terveink késedelmei és az akadályok miatt idő veszett el, mégis nagyon aktívak voltunk. Képesek vagyunk terveinket nagy gyorsasággal a helyzethez igazítani, amit már számos alkalommal meg is tettünk és [a jövőben] egy sokkal sűrűbb időtervvel számolunk, hogy feladatinkat teljesítsük. Az eltelt időben folyamatosan rajtatok tartottuk a szemünket és meggátoltuk, hogy bizonyos nyugtalanságot szító területek kicsússzanak az ellenőrzés alól. Nemsokára vége lesz az ellenségeskedésnek és megengedett lesz, hogy ezt kikényszerítsük. Végül teljesen urai lesztek a földi eseményeknek; mégsem leszünk soha túl messze. Galaktikus Űrflottáink olyan hatalmasak, hogy néhány űrhajót állomásoztathatunk a naprendszeretekben, amik szükség esetén értesíthetők. Működnek már állomásaink a Földön és ezek védelmetek érdekében továbbra is fenn maradnak.
Vegyétek figyelembe, hogy a felemelkedési folyamat már eonokkal korábban kezdetét vette és a jövőben is még hosszú-hosszú ideig folytatódni fog. Örüljetek utazásotok mostani állomásának és biztosítsátok magatokat, hogy 12. 21-re készen álltok és megragadjátok az arany lehetőséget, hogy felemelkedjetek Földanyával. Miközben a Nap-ciklus lezárul, kezdetét veszi a kozmikus-ciklus és ismét új izgalmas utazás vár rátok. Ez alkalommal nem veszélyeztetnek benneteket zavaró manőverek vagy negatív élmények, hanem élvezhetitek az örömöt és az elégedettséget. Spirituális szemszögből nézve a további lépések a fejlődésben lassabban haladnak majd előre, de soha nem hagytok fel a tanulással és az előre mutató fejlődéssel. Saját döntésetek függvénye, milyen gyorsan haladtok előre spirituális fejlődésetekkel, és ez mindig is a ti akaratotoktól fog függeni, hogy döntsetek, hogyan cselekedtek.
Sokfajta elképzelés [interpretáció] van a mai 12.12. és 12.21-e közötti időszak lefolyását illetően; ezért bízzátok intuíciótokra, ezen idők megélésére, melyik a legmegfelelőbb mód számotokra. Minden bizonnyal szükséges megtartani békés és nyugodt reakciótokat mindennel kapcsolatban, hogy biztosítsátok: kiegyensúlyozott állapototokat fenntartjátok önmagatokban. Ezen a módon a FÉNY maximumát tudjátok befogadni, melyet testetek a felsőbb jó érdekében képes feldolgozni. Furcsa érzések futhatnak át rajtatok, mint a tudatlanság érzése, mely nyugtalanná tesz; de hagyjátok kibontakozni a dolgok menetét; akkor gyorsan rendeződik minden. Természetesen nem fogja minden ember ugyanazt tapasztalni, de a tünetek minden esetben csak rövid ideig állnak fenn. Egészséges élelmet vegyetek magatokhoz és minél frissebbet és „élőbbet” annál jobb; és ami nagyon fontos: igyatok sok vizet!
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és örülök, hogy végre mindenki elérte a mágikus időpontokat, melyek eljövetelére olyan sokat vártatok! Tudjuk, hogy nem fogtok csalódni, és ami ezt követi, az végre lehetőséget ad nekünk, hogy találkozzunk veletek. Miután világszerte nagyon sok fontos elsőbbséget élvező dologgal foglalkoztunk, elkezdhetünk lehetőségeket felkutatni, hogy üdvözölhessünk benneteket űrhajóink fedélzetén. Biztosak lehettek benne, hogy minden a megfelelő időben történik majd.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett




No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/