Followers

keshe

Sunday, October 28, 2012

2012.10.10


SaLuSa – 2012. október 10.
Mike Quinsey közvetítése

A helyzet jelenleg relatív problémamentesnek tűnik, akkor is, ha még nehezebb időszakokat kell átvészelnetek. Ezek csak rövid ideig tartanak és mivel ezt mi már sejtettük, gondoskodunk arról, hogy a lehető legkevesebb gondot okozzák nektek. Szövetségeseink tisztában vannak vele, milyen közel vannak a célok eléréséhez és mi mindenkor támogatjuk őket. Talán úgy látjátok, hogy a baljós jóslatokhoz képest a Föld fizikai változásai sehol sem voltak katasztrofális kimenetelűek. De egyesek közületek felemlíthetik ekkor a fukushimai katasztrófát, ami nem természeti csapás volt, hanem egy „hamis zászló alatti” [false flag] támadás! Annak ellenére, hogy valóban számos földrengés volt, tény, hogy egyik sem járt volna ilyen komoly következményekkel, ahogy ti mondanátok. Ilyenfajta történéseket folyamatosan figyelünk és ezek kihatásait minimalizáljuk. 

Továbbra is szorgosan dolgozunk a felfedésen és ebben az évben sokkal több bizonyítékot láthattatok, mint korábban valaha. Ez megnyitja az utat a teljes felfedéshez, ami ez év vége előtt megvalósul. Ez a kollektív tudatotokban masszív változást idéz elő és bevezet benneteket az új korba. Ahogy azt tudjátok, sok mindent szeretnénk megosztani veletek, ami segít a nagy előrelépés megtételében. Izgalmas idő előtt álltok mindannyian és az illúzió, amiben élnetek kellett elsöprésre kerül. Az utóbbi 60 évben a lakossággal való sokrétű kapcsolataink lehetővé tették, hogy egyre komolyabban tudatára ébredjetek létezésünknek. Időközben jelenlétünk már széles körben ismert, így csak kevés ember lehet, aki soha nem hallott még a Földeteket meglátogató űrhajóinkról. Ha egyértelmű válik, hogy békével jöttünk és nektek akarunk segíteni, akkor az utolsó akadály is elhárul, hogy elfogadjanak minket.
A szándékosan előidézett velünk szembeni félelem erejét veszti. Már tudjuk, világotokban mely államfőkben bízhatunk és Barack Obama az élen fog járni és utat mutat. Úgy tűnik, nem győzzük elégszer ismételni, hogy egyeseket köztetek meggyőzzünk: de Barack Obama egy magasan fejlett spirituális lélek, aki a lehetőségre vár, hogy nekikezdhessen valódi küldetésének. Békében egyesíti majd a világot és előkészíti jövetelünket. Akkor a kétkedők is belátják, hogy igazat beszélünk. A dualitás történelemmé válik és egy csodás új életetek lesz, ahol a béke és a harmónia fog uralkodni.

Nagy elvárások idejét élitek és ez aszerint teljesedik be, ahogyan azt megígérték számotokra. A jelenlegi kormányaitok beragadtak a szokásos politikájukban, ami a médiákhoz hasonlóan tagadja azt, amiről ti tudjátok igaz. De már nem tart sokáig míg ez megváltozik és az igazság napvilágra kerül. Sokan ’eladták’ a lelküket, hogy megtarthassák munkájukat, így csak azt teszik, amit mondanak nekik.  De már képesnek kell lennetek magatokat szabadon kifejezni és nem tekinthettek magatokra, mint az előírások áldozatára, amiket arra használnak fel, hogy nyugton tartsanak benneteket. A közeljövőben átértékelésre kerülnek törvényeitek és elbúcsúztatják azokat, melyek jogtalanok és az igaz jogaitokat nem szolgálják.  

Mint az ti is képzelhetitek sok a tennivaló, de mindannyian jól felkészültek vagyunk. Tudjuk, mely terülteken kell aktivizálni magunkat és nem fogunk késlekedni, hogy beindítsuk a dolgok menetét. Természetesen benneteket is bevonunk a közös tevékenységekbe; és biztosítunk benneteket tudjuk, kit kérhetünk meg, hogy segítsen. Ekkora a sötét erőket eltávolítják pozícióikból, így a munka akadálytalanul haladhat előre. A különböző nyelvek nem jelentenek nehézséget számunkra, mert mi telepatikus úton képesek vagyunk olvasni gondolataitokat és ez a mi egymás közötti normális kommunikációs módunk. Idővel ti is beletanultok a telepátiába és  a beszélt nyelv lassan el fog tűnni. Visszatekintve bizonyítékok fogják alátámasztani, hogy kérdéseiteket már előre ismertük, amikor szellemetekben megfogalmazódott és már meg is tudtuk válaszolni őket, mielőtt kimondtátok volna.

Jövőtök olyan lesz, mint a miénk: galaktikus lényekké váltok – mind azokkal a minőségekkel, amikkel mi már rendelkezünk. Így veletek ellentétben mi nem tapasztalunk fáradtságot, mert saját rezgésszintünk magasabb tartományban létezik. Képesek vagyunk megfiatalítani magunkat, ha ez a cél. Olyan italaink vannak, amik energiaforrások, annak ellenére, hogy a minket körülvevő energiák forrásából is meríthetünk. Ténylegesen egy könnyebb (fénnyel telítettebb) testben nem érzitek szükségét, hogy nehéz táplálékot vegyetek magatokhoz, hanem könnyedebbet. Nálunk olyan táplálék van, amit ti gyümölcsitalnak neveznétek, ami nagyon tápláló; de alkohol nincs nálunk. Ezt méregnek tekintjük és ezt a mi létsíkunkban nem fogjátok fellelni. Valójában egyáltalán nem érzitek majd a nehéz táplálékot szükségesnek és természetesen állatokat sem eszünk.

Ha a magasabb dimenziókban vagytok teljes egészségnek örvendetek és megértitek, hogy nem lesz szükségetek drogokra vagy gyógyszerekre és sebészeti beavatkozásokra sem, mert módszereink sokkal fejlettebbek, mint a tiétek jelenleg. Színeket és hangokat használunk, ami sokkal eredményesebb és nincsenek mellékhatásai, mint az a ti kezeléseitek során gyakorta előfordul. Várjátok meg, míg  FÉNY-városaink a Földön megjelennek, akkor megtapasztalhatjátok, amit most körülírtunk nektek, ill. még több dolgot ezen felül. Annyira izgatottak vagyunk ezzel kapcsolatban és ti is azok lesztek, ha technológiánkat a rendelkezésetekre bocsátjuk. A mostnai életetek gyökeresen megváltozik.
Természetesen jobb lett volna, ha előbbre tarthatnánk veletek, mint ameddig most lehetségessé vált; és szertenénk egy mondást idézni: " Azok a legjobb dolgok az éltben, amire érdemes várni". A Földön sok stressznek vagytok kitéve a rátok kényszerített kötelezettségeitek miatt, valamint életetek lépésben való haladása miatt. Ez mind el fog tűnni, mert nem a magasabb rezgéstartományban található, ami a folyamatos békét és harmóniát hozza el számotokra. Ott már nincsen "munka", ahogyan ti a hivatásotokat nevezitek, hanem egyfajta tevékenység, ami örömet szerez nektek és amivel másokat szolgáltok. Megállapítjátok majd, hogy lényegesen több szabadsággal rendelkeztek és eldöntehtitek mit kezdtek életetekkel és a magasabb tudatszinteteknek köszönhetően felelősségteljesebben fogtok dönteni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a FÉNY Galaktikus Föderációjának minden tagja nevében beszélek, amikor egy örömteli és boldog átlépést és egy csodás élményt kívánok nektek a felemelkedés folyamatában. Az egész univerzum lesz a szemtanúja utazásotoknak és óriási szeretetüket és segítségüket küldik nektek hozzá. Idővel a messziről jött barátaitokkal és családotokkal is újra viszont láthatjátok egymást – és meglesz a nagy újraegyesülés.

Köszönet, SaLuSa! 
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/