Followers

keshe

Friday, March 16, 2012

16.03.2012


Üzenetek a Szíriuszról March 16, 2012 


Van egy mulatságos kifejezésetek, egy a másik lábán álló csizma, és ez az ahogy most a Fény diktálja, hogy mi történjen. Habár a sötét összeesküvők sosem adják fel, hogy próbálják gyakorolni az ellenőrzésüket a dolgok felett. Hamarosan rá lesznek kényszerülve arra, hogy megadják magukat a követeléseinknek, és mivel most már nincs lehetőségük a menekülésre, tényleg nincs más választás számukra. Ez azt jelenti, hogy a szövetségeseinkkel karöltve habozást nem tűrve folytathatjuk a terveinket. Minden projekt folyamatban van, és ez az információk váratlan bőségét fogja eredményezni, ami elér hozzátok. Az események olyanok, mint a tények, amelyeket nem lehet tovább titokban tartani. Robbanásszerűen sokan jönnek majd elő, hogy elmondják azt, amit tudnak. Ez talán tovább tart a Vatikán esetében, mivel ez hasonló egy titkos társasághoz, ami jól elrejtve tartja a sötét titkait. Azonban semmi sem marad titokban túl sokáig, mivel jogotok van megismerni az igazságot, és hogy milyen mértékben vagytok becsapva.


Egyenlőre meg kell bíznotok bennünk az igazság tekintetében, vagy más információforrásokban, amik megjelennek az interneten. Viszonylag mentesek a beavatkozástól, habár a sötét összeesküvők a bejelentőkre fognak fókuszálni, akik készek arra, hogy eláruljanak sok mindent, ami megtörtént, vagy ami jelenleg is végbemegy, fenyegetve titeket. Teljes áttekintésünk van mindenről, mivel a mi helyünkről, az égen, képesek vagyunk nyomon követni, azt ami történik a világ bármelyik részén. Óvjuk azokat a Fényküldötteket, akik a fontosságuk miatt különösen védve vannak a Földön, és jelentős szerepük van abban, hogy a változások úgy menjenek végbe, ahogy el lett tervezve. Mi a láthatatlan erő vagyunk, akik bárhol és mindenütt működnek, ahol a sötét összeesküvők valószínűleg vannak. Sokan közülük mostanra már tudja, hogy milyen szerepet játszunk, és vonakodva rá vannak kényszerülve, hogy elfogadják, hogy nem tudják megállítani az előrehaladást. Továbbá nem tudják megállítani a tisztulást, ami folyamatban van, ami azt is jelenti, hogy a bázisaikat működésképtelenné, és a nukleáris fegyvereket hatástalanná és használhatatlanná teszi.


Legyetek biztos benne, hogy amint közvetíteni tudjuk számotokra, megtesszük, mivel szükséges, hogy mindenki ismerje a szándékainkat, veletek kapcsolatban. Szintén fontos, hogy tudjátok, hogy míg nekünk el kell távolítani a háború dolgait, ez nem eredményez semmilyen emberéletben veszteséget. Legyen az akár egy repülőgép, vagy hajó a nagy tengeren, a legénység és más személyzet ki lesz emelve a bolygóról. Egy megfelelő időben vissza fognak térni, de nem mint a háborús erők minőségében, hanem mint békefenntartók. Ez azt jelenti, hogy más feladattal lesznek felruházva, ami nem harci jellegű. Ez szemlélteti a legfőbb szándékunkat, hogy közöljük veletek azt, hogy a Fény Nagykövetei vagyunk, és a béke valamint az újraegyesülés üzenetét hozzuk el. Itt az idő, hogy egyesüljünk, mint egy nagy család, amely igazából Isten szemében vagyunk. Azok aki, nem adják fel előítéleteiket másokkal szemben bőrszín vagy vallás tekintetében, nem lesz helyük a Felemelkedés folyamatában. Amíg minden ember el nem fogadja, hogy mindannyian egyek vagyunk és él eszerint, nem lesz tömeges Felemelkedés. Választásotok vagy tetteitek által ismerve vagytok, és ez pontosan felfedi, hogy hol vagytok a Fejlődés Útján.


Engedjétek meg számunkra, hogy újra megerősítsük azt, hogy nem tudjátok elérni a létezés azon szintjeit, amelyek a rezgésszintjeitek felett vannak. Talán vannak jó családtagjaitok, vagy barátaitok, akiket szerettek, és szeretnétek, hogy elkísérjenek az utatokon a Felemelkedéshez. Azonban, amikor ez bekövetkezik, az ő spirituális fejlődésük talán nem szükségszerűen lesz kész egy ilyen előrehaladásra, és nektek muszáj lesz saját útjukra engedni őket. Mivel minden a „Mostban” van, és a magasabb dimenziókban nem létezik az idő, úgy ahogy tapasztaljátok ( a 3D-ben), minden esély megvan arra, hogy újra összekapcsolódjatok velük. A Szeretet nagyon hatalmas kapcsolat, amit nem lehet felbontani, és össze fog hozni titeket újra. Engedjétek meg, hogy megemlítsünk még egy fontos dolgot, amit szükséges megértenetek, ha tovább akartok fejlődni. Nem várhatjátok el senkitől, hogy bizonyos módon cselekedjen, ha nem vagytok hajlandóak elengedni a gyűlöletet irántuk. Gondolkodási módotok szerint talán jó okotok van, hogy így érezzetek, de ez vissza fog tartani mindig. Álljatok készen arra, hogy nagylelkűek legyetek és „bocsássatok meg” azoknak, akikről úgy hiszitek, hogy vétkeztek ellenetek. Ez a legnagyobb tett, amivel valószínűleg elkezdhetnétek bizonyítani, hogy fejlődtetek, és ez jelentős mértékben segít a másik léleknek is. Gondoljatok erre Kedveseim, és béküljetek ki egymással, mielőtt még túl késő lenne.


Miután beállítottátok a célkeresztet a Felemelkedésre, tegyetek erőfeszítéseket, hogy egyengessétek az utatokat, azért mert ez a teljes Fény és Szeretet ösvénye. Ezt sokkal könnyebb megtenni, mint azt valószínűleg elképzelitek. Csak egy kis gondolkodás és kitartás szükséges. Ha elrontod, próbáld meg legközelebb jobban csinálni, és majdnem biztos, hogy sikerülni fog. Igazából azt fogod érezni, hogy lekapcsolódsz a régi rezgésekről, és többé nem fognak visszahúzni. Emlékezz ugyancsak arra, hogy mindvégig segítve vagy. Ösztönözve és sürgetve örökké a Fény felé. Amint így teszel, az egódnak kevesebb befolyása lesz arra, amit cselekszel. Habár ezt te programoztad be, hogy hű legyen magához. Ez gyakran azt jelenti, hogy önmagadat teszed elsőnek, olyan helyzetben, ahol tanácsos lenne elgondolkodni, mielőtt cselekszel. Átadni magadat másoknak, fogja mutatni, hogy megértetted a „Minden, Ami Van Egységét”.


Sok-sok dolog van az elmétekben, mivel ez a ciklus bezárul, és azt hiszitek, hogy soknak köze van más emberekhez. Azonban Kedveseim hagyjatok időt a saját szükségleteitekre, és ne hanyagoljátok el a kötelezettségeiteket a saját élettervetek felé. A legtöbb léleknek lesz egy ösztönös érzése, hogy miért is van itt, és ez fontos. Mivel vannak a leckéitek, hogy megtanuljátok, és azért hogy véget vessen a dualitásban töltött időtöknek. Megtalálni egy egyensúlyt alapvető fontosságú, és amikor tovább tudsz menni, anélkül, hogy nyomasztva éreznéd magad, tudva hogy kielégíted saját szükségleteidet, valamint másokét. Hamarosan tudni fogod, hogy már megtaláltad ezt, amint az élet új jelentést nyer, és sokkal simábban áramlik.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és jelentősen felbuzdítva az előrehaladás által, amit a szövetségeseink értek el. Vannak barátaink igazán magas pozíciókban, akik felkészültek, hogy felhasználják hatalmukat arra, hogy segítsenek minket a sötét összeesküvőkkel szemben, akik mint már elmondtuk, annyira jók, annyira készek, mint egy félelmetes hatalom. Azt hitték, hogy legyőzhetetlenek, de a saját kárukon megtanulták, hogy igazából össze sem hasonlíthatóak a Fény erőivel. Megkértük őket, talán mondhatnánk úgy, hogy csöndesen távozzanak, de sajnos mint egy elkényeztetett gyerek, nem tetszett nekik amit hallottak. Ne féljetek, mi több vagyunk, mint egy meccs a számukra, és el lesznek távolítva a körforgásból, olyan helyre, ahol valószínű nem tudnak megzavarni titeket. Azt mondjuk, hogy tegyétek a napi dolgaitokat szeretettel a szívetekben, és nem kérhetnék ennél többet tőletek.

 

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey






Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at




Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/