Followers

keshe

Wednesday, February 8, 2012

08.02.2012


Üzenetek a Szíriuszról February 8, 2012 




A várakozási játékot kicsit hosszaban kell játszani, de az előrehaladás folyamatos mindez idő alatt. Nem lesz, olyan megzavarás a Sötét összeesküvök részéről, amelynek hosszútávú hatása lenne, hiszen a tervünk túljutott azon a ponton, hogy meg tudják akadályozni a sikerességét. Aktivitásunk egyre gyorsul, ahogy a szövetségeseinké is, mivel tevékenységünk már elért egy olyan pontot, mikor bizonyos dátumok véglegesítése van folyamatban. A külső jelek, elsősorban az internetes forrásokból, a legmegbízhatóbbak a pontos és naprakész információk számára. Fókuszotokat a Fényen tartva a legjobbat teszitek magatokkal, hogy állandóan a Felemelkedés felé vezető ösvényen maradjatok. Bármi is történik, biztos lehetsz abban, hogy ugyanazt az eredményt kell elérni, és ez meglásd ki fog szabadítani a sötét összeesküvök ellenörzése alól.


Egy olyan időszakba lépünk most be, ami rendkívül mozgalmas lesz számunkra, de semmilyen körülmény nem rendíthet meg minket, mert rendelkezünk űrhajó flották millióival, és természetesen azok személyzetével, akik müködtetik azokat. Valójában megannyi szükségleteink automatizálva vannak, hogy a speciális munkáinkkal tölthessük az időnket, amire fel vagyunk szerelve ebben a legfontosabb időben. Még az olyan feladatok, mint a karbantartás is, robot lények által van elvégezve, akik rendelkeznek tudatosság olyan magas szintjével, amivel képesek elgondolkodni és saját döntéseket hozni. Természetesen a kifinomult számítógépeink intenzíven résztvesznek az űrhajóink működtetésében, és a flotta egészének a missziójában is. Tisztában vagytok, hogy a Földön is minden rendelkezik a tudatosság egy fokával, de ezek nem tudnak teljes mértékben müködni a ti sokkal nehézkesebb vibrációtokban. Így nem szükségszerű nagyot előrelépni, hogy elfogadjátok, amit már elmondtunk nektek.


Minden fejlődés, amit emlitettünk időről időre, a tietek lesz idejében. A személyes előrehalasotokkal jön együtt, ahogy Galaktikus Lényekké váltok. Még nem tudjátok elképzelni, hogy mit is jelent ez, de mi szuperembereknek tudnák hivni titeket. A jelenlegi tudatossági szintetek folyamatosan nő, de a közelében sem vagytok a teljes potenciálotoknak. El fogjátok érni a Krisztus tudatosságot, és az mindig a rendelkezésetekre fog álni a bennetek lévő Fény energia csodálatos növekedése miatt. Ambiciózusan hangozhat, de törekedhetsz arra, hogy kihozzátok magatokból ezt az energiaszintet, amig a Földön vagytok, azonban tudjuk, hogy ezt különösen nehéz fenntartani. Túl sok alacsonyabb vibráció van körülöttetek, és ez tartalmazza azokat is, amelyek már sok életen át kapcsolódnak hozzátok. Ez oka, amiért olyan gyakran hivatkozunk annak szükségességére, hogy tisztitsátok meg magatokat tőlük, és a jelen idő csodálatos arra, hogy elvégezzétek ezt a munkát. Nagyon sok magasabb vibrációjú energia van körülöttetek, amit hogyha bevonzotok magatokba, a folyamat végbemegy. A titok az, hogy kívánjátok, hogy ezek a tisztítások végbemenjenek, és a Vonzás Törvénye elvégzi a többit.


Legyetek tudatában, hogy mi vesz körül titeket, és ne kapcsolódjatok bármihez, amiről úgy gondoljátok, hogy alacsonyabb vibráció. A sötét összesküvök már nagyon ügyessé váltak az úgy nevezett szórakoztatás kiszolgálásában, hogy hassanak az alap érzékeitekre, és kerítő szerepet játszanak vágyaitokhoz a borzongásra és az izgalmakra. Ez nem azt jelenti,hogy az egész életnek komolynak kell lenni mosoly és vidámság nélkül. Azonban hamar beleuntok, abba amitek van és kerestek valami még sokkal izgalmasabbat, és ez vezethet a normáitok elhagyásához és kicsapongáshoz. Nagyon könnyű megtenni, de nagyon nehéz kimászni ezekből. Ez az, amiért olyan sok tanító van most a Földön, aki tanácsot ad, azért hogy az élet célját megértsétek, és hogy ti vagytok a felelősek minden tettetekét és szavatokért.


Képzeljétek el milyen megalázó is szembenézni önmagaddal és látni, milyen lettél valójában, látva egy olyan valaki szemével, aki mindig is melletted állt, hogy megpróbálja az életedet elkalauzolni a Fénybe. Ez nem történik meg, hogy megszégyenitsen téged, az viszont, hogy látod gyakran ennek bármiféle ráeszmélése nélkül voltál hatással másokra, igen. Egyek vagytok, és amit tesztek az egyikkel, azt teszitek mindenkivel, és ez hatással van a tömegtudat szintjére. Örömmel közljük veletek, hogy nagyon jól szerepeltetek azáltal, hogy behoztátok az életetekbe a Fényt, és lehorgonyoztátok azt a Földön. Olyannyira, hogy a tömegtudatosság szintje exponenciálisan nő, és így fog nőni továbbra is. Jól haladtok a folyamatban, hogy befejezzétek ezt a Felemelkedési ciklust, és ez az Isteni Tervvel összhangban van.


A változások, olyan messzemenők lesznek, és olyan gyorsak, hogy ébren kell maradnotok, arra az esetre, hogy hiányzik valami. Egyszerre a Sötét összeesküvők befolyása és beavatkozása végleg befejeződik, azzal telik el majd a következő néhány hónap, hogy relaxálhatsz és elkezdheted élvezni a váratlanul visszakapot szabadságot. Attól kezdve az egész atmoszféra megemelkedik, és sok érzelem szabadul fel, ahogy az emberek felfogják végül, hogy az igazi béke szállt a Földre. Ez teszi majd az év utolsó hónapjait a legemlékezetesebb és legpompásabb időszakává, és az emberek a világon újraegyesülnek. Soha többé nem lesznek elkülönülve és vesztik el az igazi identitásukat. Újra Egyek lesznek.


A magasabb rezgések miatt, amelyek már jelen vannak a Föld bolygón, kevesebb az szembenállás az emberek között, de azok miatt, akik az ellenörzés fenntartásáért támogatják a különbözöségeket, már hamarabb lenne világbéke. Ahogy már tájékoztattunk titeket, a béke hamarosan bekövetkezik, de először kormányváltás szükséges. Szükségetek van a megfelelő emberekre a változásban, mielött bármilyen valós előrehaladás megtörténik bármelyik fronton. A szövetségeseinkkel karöltve készek vagyunk eljárni, amint elérjük azt a pontot. Minden egyén tud segíteni, hogy a változások felgyorsuljanak, azzal hogy a szetetét küldi az Emberiség egészének, a Földanyának, aki még mindig nem tört ki, ahogy sokakat megvezettek, hogy azt higgyék. Eddig nem történt semmilyen abnormális, de nyilvánvaló az, hogy a tisztulás igazi természete megköveteli, hogy legyen valami nagyobb történés.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és elmondom nektek, hogy a Galaktikus Föderáció istenszerető és nem istenfélő. Régóta elfogadott tény, hogy Isten a Minden Szeretet, és mi mindannyian a tiszta Fény egy aspektusai vagyunk. Ezt szem előtt tartva a vallási tanításokat kell majd megfelelően módosítani. Ez egy kényes helyzet, ahogy figyelembe kell vennünk a szabad véleménynyilvánítást, de ugyanakkor az igazságot meg kell határozniaz emberek előtt. Képeseknek kell lennetek megalapozott döntést hozni, és ebbe a helyzetbe kell hoznotok magatokat ennek a ciklusnak a vége elött. Ha tudatában vagytok, mi látjuk azt, mint egy lépést mindannyiotok közötti teljes harmonia felé.

 

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey






Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at




Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/