Followers

keshe

Tuesday, May 17, 2011

SaLuSa Üzenetei, Május 11,


Addigra már mi is felfedtük magunkat előttetek és mindenki kiveszi részét, hogy ti és Földanya fel legyetek készülve. Fokozván ezt az örömet, ősi leszármazottaitok a Homorú Földből szintén feljönnek a felszínre, ahogy nekik is meg van a saját szerepük a végidőkben.

Nehéz lesz lépést tartani a gyors fejlődési ütemmel, de mi és szövetségeseink minden információval el lesztek látva. A rémálomnak hamarosan vége és az álom, ami elvezet titeket az Aranykorba, kezd formát ölteni.

Maradjatok pozitívak és maradjatok meg szivetek középpontjában. Ha így tesztek, a külső események nem lesznek rátok semmi hatással.


SaLuSa Üzenetei, Május 11,

A Galaktikus Federációnak egyre több dolga akad világszerte, de még ha tudnátok is róla, nem tudnátok, hogy ez miért van. Vannak bizonyos dolgok amikről biztonságotok érdekében, nem áll módunkban bővebb információt kiadnunk. Hosszú ideje, hogy mi takarítjuk el a szemetet a sötét erők után, kiknek szándékuk maximális zűrzavart és problémát okozni. Ez kimondottan az utóbbi néhány évben vált nyilvánvalóvá, amikor működéseik aktívabbakká váltak. A nagyobb problémát az jelenti, hogy ráhagyatkoztunk szövetségeseinkre, hogy segítsenek megállítani őket és ezzel azt érték el, hogy a pénzpiac valamint az olajipar köré gyűltek össze. Le kellett, hogy győzzük ellenállásukat, ami pontosan azt érte el amire az Illuminátusok számítottak: abszolút irányításuk alá helyezte a kulcsfontosságú piacokat. A manipulációikkal és a benzinárak feletti totális kontrolljuk által hatalmas vagyont harácsoltak össze, míg ti az átlagemberek taposták ki a számlát. Nem volt könnyű számunkra sem visszatartani magunkat, hogy átlépjük hatáskörünket, de mindig voltak bizonyos határok amiket meg kellett, hogy tartsunk. Ez mind összefüggésben van a karmával, hagynunk kell, hogy megtapasztaljátok azt, amit teremtetek és tanulni tettetek következményeiből. Ezért nem tudunk csak úgy sipp-supp közbelépni és megakadályozni amit csinálnak, de gyakran csökkenteni tudjuk a rátok gyakorolt hatást.

Úgy vesszük észre, hogy a világ kezd szétválni különböző azonos érdekű csoportokra és bizonyos tekintetben ez a legjobb megközelítési módja, hogy valami stabilitást érjetek el. Amikorra látni fogjátok, hogy mindannyian Egyek vagytok, erős vágy fog bennetek kialakulni, hogy egyként dolgozzatok rádöbbenvén arra, hogy az együttműködésé a jövő. A mostani versenyszellemet az együttműködés szelleme fogja felváltani és az emberek energiájukat pozitív dolgokba fogják belefektetni, ami minden ember érdekét fogja képviselni. Ezt az egymásratalálást spirituális értelemben is értjük és a kényes témák nyitott viták tárgyát fogják képviselni, hogy segítsenek megváltoztatni a megrögzött hiteket, ahol ez szükségessé válik. Egészen addig, amíg semmi más nem marad, csupán az igazság és addigra az Emberiség is tanul az elválás leckéjéből. Célkitűzésetek mindig is az volt, hogy felkülkerekedjetek a szétválasztáson, harmóniát és egyentsúlyt teremtve, képesek legyetek hozzáidomulni a Feltétel Nélküli Szeretethez. Minél előbb el tudtok kezdeni így élni, annál gyorsabban fogjátok tudni elérni a magasabb dimenziókat.

Megszámlálhatatlan élettapasztalatotok és a temérdek földi életetek mind hozzájárult spirituális tudatosságotok növekedéséhez. Most, hogy a Mennybemenetel egyre közelebb kerül, itt álltok az lehetőség kapujában, felkínálván azt, hogy magatok mögött hagyjátok a kettőséget. Ahogy az élet értelme megvilágosodik előttetek, úgy válik egyre könnyebbé számotokra elvágni kötelékeiteket a materiális világgal. A magasabb dimenzióban szükséglistátok közel sem lesz olyan hosszú mint a Földön, mindenetek meg lesz. Ennek ellenére minden kényelemben részetek lesz, amit csak el tudtok képzelni. Tökéletes szépség fog titeket körbevenni sziporkázó szinek kíséretében, színek melyek nem fellelhetőek jelenleg a Földön. Kreatív hatalmatokkal ki fogjátok tudni nemcsak saját hanem mások vágyait is elégíteni, amiből minden lélek közösen osztozik. Semmi sem lesz egyéni tulajdoni alapon kisajátítva, mint ahogy az van jelenleg a Földön, kivétel nélkül minden meg lesz osztva a többiekkel.

Csak úgy repül a Földön az idő és nemsokára beléptek a kettőség utolsó évébe. Nagyon ígéretes, érdekes és izgalmakkal teli év vár rátok, ahogy egy biztosított jövő felé fogtok dolgozni, amibe a sötét összeesküvőknek már nem lehet beleszólásuk. Igen, bár még itt lesznek, de száműzve fogjuk őket, hogy ti nyugodtan száguldhassatok a Mennybemenetel felé. Addigra már mi is felfedtük magunkat előttetek és mindenki kiveszi részét, hogy ti és Földanya fel legyetek készülve. Fokozván ezt az örömet, ősi leszármazottaitok a Homorú Földből szintén feljönnek a felszínre, ahogy nekik is meg van a saját szerepük a végidőkben. Nehéz lesz lépést tartani a gyors fejlődési ütemmel, de mi és szövetségeseink minden információval el lesztek látva. A rémálomnak hamarosan vége és az álom, ami elvezet titeket az Aranykorba, kezd formát ölteni.

Maradjatok pozitívak és maradjatok meg szivetek középpontjában. Ha így tesztek, a külső események nem lesznek rátok semmi hatással. Lépjetek át rajtuk tudván, hogy Csillagmagok vagytok, erős Fénylények akiknek szándékuk a Fényben dolgozni. Ezáltal másoknak is segítetek és ezzel párhuzamosan saját tudatossági szintetek is növekszik. Mindannyian teljesen egyediek vagytok és együtt félelmetes erőt alkottok. Hagyjátok, hogy mások saját hitüket kövessék. Hamarosan ők is megtalálják a választ, ha még nincsenek kibékülve az igazsággal. Mi a magunk részéről biztosítjuk, hogy minden olyan dologról ami evolúciótokat tekintve fontos, kiderüljön az igazság. Ez gyorsan összehozza majd az embereket, segítve egymásnak megérteni a dolgokat.

A kettőség ciklusának véget kell érnie és biztosítanunk kell a Föld védelmét és felemelkedését. Az, hogy ezt miként érjük el nem annyira fontos, mint az, hogy elérjük. Addig is sok mindennek be kell fejeződnie és meg kell tisztulnia, hogy az új model elkezdődhessen. A legnagyobb változást a kért világbékének a beváltása valamint az Illuminátusok eltávolítása fogja jelenteni. Az, hogy hatalmuk és befolyásuk véget érjen, csak a mi segítségünkel érhető el. Ez meg fog történni és erre már nem kell sokat várnunk. Már folynak a tárgyalások eltávolításukról és végül nem marad számukra semmi más lehetőség. Magatartásuk továbbra is dacos, de a körülmények súlyosan meggyengítették erőiket, beleértve hozzáférésüket ahhoz a hatalmas vagyonhoz, amit összeharácsoltak. Olyanok mint a múlt diktátorai, akik azt hitték, hogy érinthetetlenek és épp ez volt Achilles sarkuk. (A görög monda szerint Achilles testének egyetlen sebezhető pontja a sarka volt. mert ezt nem érte a bűvös fürdő, mikor Thetis istennő halandó fiát megmártotta a Styx vizében.) Az utolsó akadályon buktak el és többé már nem képesek a dolgokat úgy a befolyásuk alatt tartani, mint ahogy azt szeretnék. Az emberek például rádöbbentek, hogy mi is folyik valójában és a sötét összeesküvők ellen tanusított ellenállásuk, segít megállítani őket.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és közölhetjük, hogy egyre közelebb kerültök néhány fontosabb eseményhez, ami a kezdetét fogja jelenteni a Mennybemenetel végső fázisának. Nemsokára meglesz hosszú várakozásotok jutalma és ha szemfülesek vagytok, akkor már láthattok erre utaló jeleket. Egyre gyakoribbá válik jelenlétünk az égbolton, ám a Föld ügyeit érintő eredményeink nem ennyire nyilvánvalóak. A Japán földrengés irányításunk alatt volt és a megrongált reaktorok radioaktivitását alacsony szinten tartottuk, hogy ne okozhasson komoly veszélyt. Továbbra is kerülünk minden összetűzést a sötét összeesküvőkkel, akik próbálnak kiprodukálni egy olyan incidenst, ami bennünket rossz fényben tüntetne fel. Erre nem fog sor kerülni de ha megpróbálnak sarokba szorítani minket, akkor fel fogjuk fedni tervüket. Legyetek nyugodtak afelől, hogy a Galaktikus Federáció készenlétben áll és érdeketekben jár el.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey,

Fordítás: Bella - www.galaktikusuzenetek.com



The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on



No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/